De Nationale Vaardigheidsproeven 2019

Zaterdagmiddag 23 november mochten we met 2 teams van KNV EHBO afdeling Waardenburg-Neerijnen meedoen aan de landelijke vaardigheidsproeven van de KNV EHBO voor district Gelderland. Deze vonden opnieuw plaats in De Baander School voor Praktijkonderwijs in Amersfoort, omdat het bijna sinterklaas was hadden alle ongevallen hiermee te maken en waren alle LOTUS-slachtoffers verkleed als roetveegpieten. We hebben uiteindelijk de 4e en de 5e plaats mogen behalen. Het was opnieuw een leerzame middag.

De Nationale Vaardigheidsproeven 2018

Zaterdagmiddag 24 november mochten we met 2 teams van KNV EHBO afdeling Waardenburg-Neerijnen meedoen aan de landelijke vaardigheidsproeven van de KNV EHBO voor district Gelderland. Omdat de KNV dit jaar 125 jaar bestaat, moesten er ook wat historische verbanden gelegd worden. Team Waardenburg-Neerijnen 1 bestaande uit Nicole Merckens, Hannelore Verhoeks en Anne de Vries behaalde de 4e plaats. Team Waardenburg-Neerijnen 2 bestaande uit Hetty van Noord, Willemijn Burggraaf en Janna Burggraaf ging met de 1e prijs naar huis.

De Nationale Vaardigheidsproeven 2017

28 oktober weer een leerzame dag gehad op de NVP. Er waren 13 boxen met praktijk en 1 met theorie. Een gedeelde derde plaats was het resultaat. Box 14 was de beslissende box en die hadden Hetty, Willemijn en Janna iets beter gedaan dan het andere team. Vandaar dat de beker voor hen was. We gingen er natuurlijk voor om het resultaat van vorig jaar te evenaren (1e en 2e), maar we mogen toch tevreden zijn met het resultaat! Voor Willemijn was het zelfs haar allereerste wedstrijd.

De Nationale Vaardigheidsproeven 2015

Ook in 2015 mocht EHBO Vereniging Waardenburg-Neerijnen de provincie Gelderland vertegenwoordigen tijdens de Nationale Vaardigheidsproeven 2015. Twee wedstrijdploegen van EHBO Vereniging Waardenburg-Neerijnen namen aan de wedstrijd deel. Het uiteindelijke geweldige resultaat: een 2e en een 8e plaats! Voor het vierde jaar op rij een top 3 resultaat: 2012: 3e plaats, 2013: 2e plaats, 2014: 1e plaats, 2015: 2e plaats.